Leirit nuorille

Nuorten leirejä on monenlaisia. Osa leireistä liittyy koulutuksiin, toiset taas ovat avoimia kaikille nuorille.
Leirit ovat usein aika edullisia, ja leirimaksusta voi tarvittaessa hakea maksuvapautusta. Leireillä pääsee toteuttamaan itseään, etsimään vastauksia elämän suuriin ja pieniin kysymyksiin sekä kohtaamaan Jumalan hartauksissa. Tietysti siellä on myös erinomaista seuraa ja hyvää ruokaa.
Leirit ovat ihania!

TULEVAT LEIRIT:

*KOULUTUSLEIRI: Isko + Jatkokurssi
Ekan vuoden isoskoulutuslaiset ja jatkokurssilaiset leireilevät yhdessä taas 26.-28.1.2018. Luvassa tiukkaa koulutusasiaa, mutta tietysti myös uusia kavereita, rentoa hengailua ja mukavaa leirimeininkiä. Leirin hinta on 20 euroa. 
Ilmoittaudu tästä viimeistään 16.1.

TALVIHUBA
Espoonlahden ja Leppävaaran seurakuntien yhteinen nuortenleiri on Velskolassa koulujen talvilomaviikolla 19.-23.2.2018.  Tällä perinteisellä talvileirillä on luvassa ainakin leppoisaa ja rentoa oleilua, kavereita, saunomista ja syömistä sekä monenlaista puuhaa niin sisällä kuin ulkonakin. Ilmoittaudu tälle mahtavalla talvihubailulle TÄSTÄ  ja tee se viimeistään 4.2. Leirin hinta on 70€ ja se sisältää kuljetukset, tapaturmavakuutuksen ja täysihoidon. Mahdolliset hissi- tms. liput maksetaan erikseen.

 

Lisätietoja saa kysyttäessä: siiri.salonen[at]evl.fi / 040 728 6646 tai ulla.kakko[at]evl.fi / 040 558 7855

* = Leiri on tarkoitettu siihen kuuluvalle kurssille tai koulutukseen osallistuville.

COLOURFULL ESPOO – leiri 9.-11.2. Hilassa maahantulijoille ja muille nuorille ja nuorille aikuisille (n.16-22-vuotiaille). Tämä on vauhdikas ja mukaansatempaava leiri, jossa varmasti tutustut uusiin ihmisiin. Leiri on koko Espoon yhteinen.
Leiri on maksuton. Ilmoittautuminen tästä